3DN IT Services

3DN is een klein IT bedrijf met grote ideeen. Al ongeveer 15 jaar is 3DN actief als een eenmanszaak die slechts uurtje-faktuurtje doet voor klanten die op projectbasis expertise willen inhuren. Mede hierom is niet erg veel aandacht gegeven aan de 3DN website.

3DN groeit echter. We hebben recent een dochteronderneming gestart in Vietnam. Wij geloven dat Vietnam een uitstekend business klimaat heeft met veel jonge, energieke mensen die willen leren en werken om hun leven te verbeteren. Dit is goed voor business en goed voor die mensen die werk zoeken.

3DN is op zoek naar goede medewerkers. Op dit moment hebben we 3 man personeel. Twee van ons werken fulltime, een werkt parttime. We hebben een kantoor en servers in Nederland en Vietnam en zijn voornemens om frequent heen en weer te reizen teneinde meer van elkaar’s land en cultuur te leren. We zeggen niet graag ‘Bookmark alstublieft onze site’ or ‘Kom vaak terug’ maar wanneer u dat doet kunnen wij beloven dat we in ieder geval iedere week een update zullen plaatsen in zowel Nederlands, Engels en Vietnamees. Deze updates zullen we plaatsen op ons Blog dus dat is de beste plek om naar te linken.

BLOG

Testimoniums