Privacy Beleid

Op 25 mei 2018 worden de nieuwe EU privacy wetten van kracht. Een van de meest belangrijke voorwaarden van deze wetten is dat een website’s privacy beleid leesbaar en begrijpbaar voor iedereen moet zijn. Wij van 3DN hebben het internet afgezocht naar begrijpelijke voorbeelden en ze niet gevonden. Hierom hebben we er zelf een geschreven.

Uw data

Uw IP adres is persoonlijk identificeerbare data. Wij slaan dit IP adres op in de webserver log bestanden. Als u dit niet wil in de toekomst, kom dan niet meer terug naar onze site. Aangezien u dit document leest is uw IP adres al opgeslagen in onze log bestanden. Als u deze logs wilt laten verwijderen laat u ons dit dan aub. weten middels dit formulie.

U registreert zich

Wanneer u zich inschrijft voor 3DN nieuwsbrief of enige andere services van 3DN geeft u ons toestemming om data omtrent u op te slaan voor zolang u ingeschreven bent. Uw data blijft van u en we zullen uw data slechts gebruiken teneinde de site en services bruikbaar te maken. We delen uw data niet met anderen, niet nu en niet in de toekomst. Indien u verkiest om niet langer gebruik te maken van de 3DN site of services kunt u zich uitschrijven en hiermee alle data die we van u hebben laten vernietigen.