Freelance Beschikbaarheid

Meest recente update: 31 Juli, 2018

We worden regelmatig benaderd door recruiters die omtrent onze freelance beschikbaarheid informeren. We zijn van origine een bedrijf gebaseerd op freelance werken en we blijven dat ook gewoon doen. Een deel van ons business plan omvat tevens het bemiddelen voor ZZP’ers naar andere ZZP’ers.

Als bedrijf kunnen we u op dit moment voorzien van onze expertise en consultancy op de volgende gebieden:

  • Algemene ICT infrastructuur
  • Senior Linux systeem- beheer en engineering.
  • RDBMS expertise
  • Programmeer expertise

Op dit moment hebben we nog 3 dagen per week beschikbaar om uw client/werkgever te voorzien van deze expertise.

Momenteel leveren we onze ZZP dienst nog exclusief in Nederland onder de aannames van de algemene voorwaarden voor de ZZP overeenkomst zoals beschreven door de Nederlandse Belastingdienst.

Indien u of uw client geinteresseerd is, vul dan aub. onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volledig Uitgerust

Als freelance bedrijf zijn we volledig uitgerust om onze werkzaamheden vanuit ons kantoor in Almere te verrichten. We hebben hier beschikking over een klein eigen datacenter met een snelle internet verbinding. We kunnen vanuit ons kantoor eenvoudig verbinding maken met alle bekende VPN providers. We geven de voorkeur aan remote werken wanneer dit mogelijk is en een VPN of andersoortige veilige verbinding beschikbaar is binnen uw bedrijf / client. We bieden tevens split-rate consultance tarieven aan clienten die bereid zijn bij te dragen aan het verlichten van de lasten op ons milieu en onze wegen infrastructuur.

Neem Contact Op

Bent u door bovenstaande geintereeerd geraakt en zou u graag wat specifiekere informatie ontvangen? Aarzel niet en vul onderstaand formulier in.

[formidable id=20]