Softlayer
IBM
(c) IBM

Softlayer, momenteel “IBM Cloud”, is een zeer groot hosting bedrijf. Ik heb hier gewerkt als ACS (Advanced Customer Support) specialist en ben hier een aantal van de moeilijkste problemen uit mijn gehele carriere tegengekomen. Een aantal van mijn collegas en klanten zijn vriendelijk genoeg geweest me hun aanbevelingen mee te geven.

Ralph Bateman, FCBS (Distinguished Engineer bij IBM): Fred is een uitstekend engineer. Zijn diagnostische vaardigheden vwb. Linux en Networking zijn zeer geavanceerd net zoals zijn vastberadenheid om de oplossing van een probleem te vinden.

Ilias Tsompanidis (Network Engineer bij IBM): Ik heb met Fred aan een aantal cases gewerkt vwb. een varieteit aan datacenter connectivity issues. Fred is een vreugd om mee te werken. Hij gaat op en over, en volgt alle mogelijke troubleshooting middelen.

Softlayer

IRDeto

IRDeto is een bedrijf dat zich specialiseert in beveiliging en het bevechten van cybercrim. Veel mensen kennen ze van hun set-top box chips. Iedere set-top box communiceert via het internet met IRDeto’s server backend en veroorzaakt als zodanig triggers bij velerelei acties. Als Linux specialist heb ik IRDeto geholpen een appliance die obscuur geworden was te vervangen met een moderen en onderhoudbare Linux opensource oplossing. Enige van mijn collega waren vriendelijk genoeg om hun aanbevelingen met me te delen.

Column McNamara (Technical Operations and Support Director): Fred heeft 3 maanden samengewerkt met onze Network Operations Center departement en heeft een uitmuntende taak verricht met het migreren en opnieuw opzetten van enige platforms voor ons. Zijn kundigheid om zowel op Linux als Windows zijn werk te doen was uitstekend, Fred was altijd beschikbaar teneinde te helpen, vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

IRDeto

archimedict

ArchimedICT is een deskundige lokale IT integratie shop. Veel van ArchimedICT’s klanten bevinden zich in de wereld van de media en sport. 3DN heeft ArchimeICT geholpen met het afronden van een project genaamd ‘KNVB Dataservice’. Enige van mijn collegas hadden wat vriendelijke woorden voor ons:

Ben ten Holder (Project Manager): Ik heb samengewerkt met Fred Leeflang bij ArchimedICT gedurende de periode van Mei 2012 t/m April 2013. Ik heb Fred leren kennen als een slimme go-getter die in staat is om complexe uitdagingen succesvol af te ronden. Een 9 to 5 mentaliteit is Fred vreemd, je kunt hem altijd bereiken en bereid vinden te helpen. Fred werkt vanuit een duidelijke visie maar is flexibel genoeg om die visie bij te stellen wanneer hij overtuigd word met geldige argumenten. In het kort, Fred is een plezierige sparring-partner en collega om mee te werken en standpunten uit te wisselen.

Dennis Stevens (Eigenaar): Fred is een toegewijde architect die weet wat hij doet. Hij weet alles van de meest recente opensource software en hoe het in te zetten op high-volume websites. Fred heeft geen 9 tot 5 mentaliteit wat erg belangrijk is voor onze business. Fred heeft de vaardigheid om alle uitdagingen op te lossen wanneer nieuwe software word ingezet.

Mario de Best (Eigenaar): Ik heb Fred leren kennen als een professional met een uitstekende drijfveer en motivatie om problemen op te lossen. Fred is betrouwbaar en toegewijd met een kundige achtergrond op oplossingen te vinden voor bestaande en nieuwe problemen.

ArchimedICT